Jdi na obsah Jdi na menu
 


DIVADELNÍ PŘIBYSLAV 2024

16. 9. 2024

Divadelní Přibyslav 2024

 

Přišel podzim a s ním opět tradiční přehlídka amatérského divadla. Jednoroční odmlka byla zapříčiněna rekonstrukcí stávající budovy kulturního domu. Pro větší pohodlí návštěvníků prošel změnou nejen exteriér, ale i interiér. Vestibul získal nový vzhled, bufet má příjemnější prostředí, ale hlavně byla vyměněna všechna okna a sedadla v sále.

         V letošním roce zahajujeme přehlídku již v pátek 4. října v 19.00 hodin. Divadelnímu představení tento den bude předcházet vernisáž fotografií pana Uhlíře, které si budete moci prohlédnout ve vestibulu kulturního domu po celou dobu konání Divadelní Přibyslavi. Ovšem nebude-li se vám tento termín hodit, můžete představení DS Furiant navštívit i ve čtvrtek 3. 10. v 19.00 hodin.

         A ještě jedna změna, která se dotkne nejen našich členů, ale všech, kteří vlastní průkaz ZTP nebo ZTP/P. Ti budou mít vstupenku na každé představení zdarma. Ostatní zaplatí jednotné vstupné Kč 100. Na vaši hojnou návštěvu se těší nejen zaměstnanci KZMP, ale hlavně amatérští herci a hudebníci.